Mitt i veckan

Nu är vi mitt i veckan, ligger i soffan med Frasse i knät.. Han är helt underbar katt som passar perfekt in i vår fantastiska lilla familj.. Fullt ös en stund sedan är det sova en längre stund haha skolan går bra, har precis skrivit färdigt en grupp uppgift så nu är det två seminarium kvar och sedan en jätte uppgift att skriva.. Känns skönt att ha det under kontroll men det kommer säker något drastiskt snart.. Måste även passa på att hylla filmen Rock of ages, grymt bra, rolig å fantastiskt bra musik i denna humoristiska/romantiska komedi, tummen upp!
Frasse har även gjort att ångesten när William är borta blivit bättre, så skönt.. Saknar William något så fruktansvärt mycket men skönt att slippa ångesten över det.. Till helgen flyger vi till Sundsvall, tyvärr verkar det som älsklingen inte kan följa med, känns ledsamt men så är det ibland så det blir jag å William som ska flyga.. William har längtat så så det blir roligt men utan älsklingen så är jag nervös.. Blir säker kanon bra med flyget, där uppe kommer vi få det riktigt roligt! Ser jag fram emot.. Mormor, bor här med Frasse under tiden så behöver inte han vara ensam, blir bra!! Nu har jag även julpyntat å det är SÅ mysigt verkligen, höjer stämningen här hemma! Ha det gott trotts regnet

Kram


-6,5

Lördag morgon, kan inte sova längre kl är 8 å det e sovmorgon efter en vecka med William.. Saknar honom redan men har fullt upp nu i veckan så den går nog fort.. Var på gymmet igår och vägde mig -1/2 kg på en vecka, nu är det en mer lagom takt men nu äter jag inte pulver längre heller, känns så bra.. Vill gå ner men långsamt så man hinner vänja sig å nu börjar jag få ihop en vardag å det känns skönt.. Skulle det vara så att det blir -1kg i månaden så är det oxå bra, huvudsaken är att det går åt rätt håll.. Jag har ändå 25kg jag ska gå ner å jag vill inte tappa focus el motivationen.. Det tråkiga är att brösten försvinner, det har redan börjat, å det kommer jag sörja.. Kanske måste önska mig nya nästa jul om det går åt detta hållet haha idag ska jag städa bilen på insidan, skadan. Shopa ett extra sett grejer till Frasse så han kan vara hos Jimmy oxå eftersom han ska med på båten senare så måste han vänja sig vid att åka med så det får han göra.. Sedan är det mer plugg och städ på hemmaplan så får vi se vad som händer ikväll..

Kram


Kusin mys


-6kg

Stod vågen på i fredags, så roligt å pepprande.. Väldigt inställd å kommer gå ner mer men vill i och med att jag äter mer så kommer jag inte gå ner så fort fram över och det känns skönt.. Att ta lite åt gången känns rätt å att det ändå går åt rätt håll å så smidigt ändå, passar bra.. Har haft två barn nu två kvällar och det har gått prima, känns som jag kan hantera detta.. William å hans ett år yngre kusin är fantastiska ihop, så roligt att se dom.. Dom leker, dansar, busar å självklart händer bråk men de är väldigt högljudda men över fort å man känner verkligen syskonkännslan.. Man kan ju drömma om framtiden när vi fått hus, mysigt.. Frasse är även med å leker med killarna, roligt att se å underbart att han kommit in i familjen så fort, underbart för hjärtat.. Älsklingen jobbar i Norrland till i slutet av veckan och vi saknar honom å ser fram emot en kväll hela familjen igen snart.. Imån ska busarna till sina dagis sen blir det plugg för hela slanten å gymmet, på onsdag väntar Ullared å julklapps handling, jippi!!

Kram


Frasse

Ja nu är han hemma och vår första kväll å natt hemma var jobbig för oss båda, han var livrädd och då blev jag osäker.. Skitjobbigt och så började råttan gnaga igen så kl 3 var jag uppe å tog ut soppåsen samt tejpade igen skåpet.. Det ekade i hela lägenheten detta gnagande, hemskt.. Men på morgonen efter så var jag iväg och köpte feliway, tacka gudarna för dessa produkter.. Underbart vi har myst å han blir säkrare å vågar gå runt i lägenheten, nu är han nyfiken och så busig.. Väldigt mysigt, han somnade i knät nu på morgonen så ville inte alls till skolan å är så trött efter att vakna även 3inatt och fick för mig att Frasse höll på i soppåsen så gick upp å flyttade den å sen kunder jag inte somna om.. Låg å småslumrade klart men inget mer, men blir nog bra hoppas jag.. Imån ska jag träna och väga mig, blir spännande, hos älsklingen i måndags morse så var jag under 100kg sträcket, har inte hänt på 3år så det hade varit lite roligt.. Att all energi man lägger ner på att tänka å äta rätt fungerar.. Nu ska jag försöka koncentrera mig på plugg..

Kram


Farsdag

Då var det farsdag, vi ska upp till pappa på lunch och fira honom och så ska vi till älsklingens pappas grav och tända ljus å sätta några blommor.. Blir med andra ord en blandad dag.. Älsklingen kom äntligen hem igår efter 6dagar på jobb i Norrland, vad jag å även William saknat honom.. Tur att det inte är längre tid iväg.. Nu blir han runt omkring i veckan i alla fall å det är trevligt.. På tisdag kommer Frasse hem, ska bli mysigt å se hur han reagerar på hemmet, alltid spännande.. Har nästan glömt av hur det är att ha kattunge, men det lär bli full fart å lite sömn haha mysigt! I veckan finns även ett nytt hus i sikte, blir intressant, håller tummarna så vi kan bli sambo snart.. Veckan får gärna gå fort så William kommer hem snart, veckorna utan honom är inte roliga alls, vänjer man sig någonsin?

Kram

Grattis pappa! Här sitter vi hela gänget å fixar med lera


Snart fradag..

Den sorgliga fredagen då William åker till sin pappa, så tråkigt verkligen, för mig alltså.. Ikväll så har det varit fullt pådrag här, det började med att jag hörde en råtta verkligen bryta sig in i skåpet under vasken, fy satan i gatan vad läskigt.. Kontaktar bovärden som säger att jag ska ringa antisimex och dom har tid för mig nästa onsdag, skoj! Snacka om skräck å mardrömmar.. Tur man har en pappa som kom ikväll och satte igen det stora hålet så jag kan sova gott.. Dom var även här igår och gjorde oss sällskap, mycket trevligt å då pysslade vi alla med plado som William gillar mycket.. Idag hade vi blivande svärmor på besök, bjöd på god torsk, sås, ris och grönsaker.. Jag år självklart inget ris men det är så gott!! Har varit en väldigt lyckad kväll å jag å William hoppas på en god natts sömn.. På lördag kommer äntligen älsklingen hem så jag slipper sova själv, det är så tomt när han är borta så länge..

Kram


-4kg

Nu börjar det arta sig, sjukligt fort.. På en vecka har mycket hänt med kroppen och på vågen.. Detta är bara början, nu är det resten kvar haha behöver inte gå så fort som det gjort nu men det är nog ingen risk.. Det svåra är att hålla maten i schack resten av tiden/livet att ändra ett helt tänk.. Så mycket man har hunnit tänka på en hel vecka ändå, riktigt kort tid men känner mig så inne på rätt spår och peppad! Inte bara av viktnedgången utan mer av allt runt om, tänket.. Längtar till min mattidning dimper ner i lådan, inspiration till nya maträtter.. Så lite man behöver äta oxå, det är som en chock, man vet så väl men ändå inte.. Detta är resten av livet, ser ljust på allt, har mina fantastiska killar som gör livet till det bästa och nu är det tid för att tänka på mig för att orka med en framtid.. Allt har sin tid i livet och nu är det denna, prima ballerina! Nedanför kommer lite bilder från gubben i lådan

Kram


Hemma

Ja, nu är William hemma, hemmet är ett hem igen, helt underbart! Just nu är han vaken lite väl tidigt så jag har krupit ner igen medans han kollar tv.. Man behöver lite tid att vakna tycker jag, skönt att ligga och dra sig.. Idag ska jag även väga mig på gymmet, blir spännande. Tror inte det hänt något men man kan hoppas.. Min kropp (säkert som alla andras) mådde så ruskigt dåligt av att bara äta pulver.. Snacka om att vilka kräkas å lågt blodtryck å ingen ork över huvud taget så jag har börjat äta middag.. Gör det lite lättare, äter 2dl mat å sallad, inga kolhydrater alls.. Vågar inte det för det drar igång sötsuget, dumt att dra igång det när man blivit av med det.. Känner mig så pepp å bestämd fortfarande men man måste nog se till vad man klarar av i längden, detta är ju för livet.. Nu blir det soffmys med lillkillen innan han ska till dagis,

Kram


RSS 2.0