-1,5kg

Ruskigt vad stolt man kan vara å inte är det mycket heller men på 3dagar, klart godkänt.. Vägde mig på gymmet som vanligt så nu får vi se nästa vecka, är sjukt bestämd å nästan förvånad över mig själv.. Ska namne mej klara detta, kilona ska ner även om inte såhär fort.. Jag ska bli hårdare, äta det jag tycker om men sålla å inte äta som om dagen vore den sista.. Jag har fått upp ögonen på hur jag brukar göra och hur jag verkligen vill ha det.. Vilken mat jag vill äta, längtar efter en köttbit å sallad, vi får se om jag vågar lyxa till det i helgen men att äta lite middag en måltid istället för pulver, får se hur jag vågar.. Måste vara försiktig så man inte börjar frossa maten.. Det ska vara lagom portion å njutas av haha beställde mer pulver så jag har framöver för detta är början på mitt nya liv, ett steg till i min strävan om att må bra/bättre.. Kroppen orkar inte med mer träning men nu har jag gått koll på den och rutin så nu är det viktens tur.. Det är å kommer bli en kamp men en kamp som jag ska klara av, känner mig ruskigt peppad av alla runt mig och det känns bra.. Har en i min närhet som ska göra en magoperation och vi pratar mycket å planerar framöver.. Nu har hon mer påtagliga problem som kommit med hennes viktuppgång så som högt blodtryck å så har hon struma vilket gör att hon inte kan gå ner utan operation.. Hennes kamp har givit mig inspiration till min att slippa operationen och kämpa för att det ska bli så bra som möjligt.. Alla kämpar vi för något, vad kämpar du för?
Kram

Finaste kusinerna:


3dagen

Då är man inne på 3:dje dagen av 18 med pulver.. Det känns väldigt tråkigt att inte laga mat å äta gott men jag är inte så hungrig som jag trodde.. Man får upp ögonen för mycket, hur man äter och vad, godis å så saknar jag inte alls men en god köttbit å sallad, det saknar jag verkligen.. Motivationen ligger inte i att gå ner i vikt även om det är ett plus, det är att få ner portionerna och få en att tänka till nu när jag fått in träningen och har lite balans i vardagen.. Vi får se vad som händer men det känns bra och är väldigt bestämd, 2.5v av ens liv är inte så farligt.. Var å mös med Frasse å hans syskon igår och det är 2v kvar innan han kommer hem, helt underbart!


Hihi

Vilken underbar text igår, hade tagit sömntablett för att kunna sova å oj vad trött jag blev fort å det märks hihi sjukt vad effektiva dom är på mig..
Att ha depprition i sett mörka är inte konstigt, brukar tyvärr ha det denna tiden men det kanna bra.. Jag tror psykbrytet jag hade i torsdags hjälpte haha det är hemskt när hjärnan står å tuggar svart å man samtidigt är realistisk å possitivt men dom tankarna överskrider inte det dåliga, negativiteten äter bara upp dig., jag har det yHur bra som hälst med allt runt mig men så kommer det en händelse som man inte kan hantera, sjukt å pang så blir hjärnan svart.. Som tur har jag väldens bästa, förstående och omhändertagande pojkvän som kan prata mig i fas, jag har så tur! Man kan inte vara mer lyckligt lottad än jag, jag har två killar i mitt liv som gör mig till världens lyckligaste!

Kram


Måndag igen

Jag kan börja skriva om tentan, den gick ok men behövde komplettera lite.. Det har jag gjort så nu får man hålla tummarna! Igen.. Jag har haft en go helg med brudarna, väldigt trevligt att träffas även om jag inte orka el vill ut på krogen.. Vi åt go mat på Wood, rekommenderas.. På söndagen sedan så var det bara jag å älsklingen å vi hade det lika gott som alltid.. Hösten är här på riktigt och för att stanna och man är lite deppig i mörkret, då räcker detta!

Kram

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3157712/images/2012/pic_508efc179606ee54cb2baac6.jpg" class="image">


Första tentan gjord

Då var det dagen efter första tentan, kändes som en chock när jag fick papperna men jag tror det gick ok.. Strävar efter godkänt, inför nästa kurs så har man kommit in i det bättre och vet lite hur jag ska lägga upp det, känns mycket bättre.. När jag hämtade William från dagis igår så var han väldigt hängig å ögonen var glansiga, han höll på att somna i cykelvagnen påvägen hem, då är det något som inte stämmer.. Sen kom febern å värken i benen, efter en orolig natt vid min sida så är han feberfri ännu, vi får väll se vad som händer under dagen om det blir dagis imån.. Själv är jag helt slut ännu sen igår, men en lugn dag idag hjälper nog oss båda.. Nu håller vi tummarna på att tentan går bra
Kram


Trött trött

Så trött i kropp och knopp idag, var på gymmet igår efter en veckas uppehåll å kroppen är på noll.. Så segt att börja från noll jämt, kan inte kroppen vilja lite? Nä, man måste men inte för mycket så blir en gång denna veckan så blir det två nästa, så slut så efter halva föreläsningen idag gick jag hem, ingen idé och sitta där när man inte orkar koncentrera mig, helt slut.. Så snart blir det tabletter å sängen, imån blir det lämna William på dagis å längta efter honom i en vecka, inget roligt med barn på halvtid, man missar så mycket tid ihop samtidigt som den tiden man har honom utnyttjar man till tusen, inget ont som inte har något gott med sig tror jag dom säger dom som vet.. Efter han är på dagis blir det lite lugnt innan besök hos Frasse, ska även på massage.. Tänkte lyxa till det för mig, kroppen mår inte bra så det kanske släpper lite spänningar, hoppas! Sen blir det plugg å soffmys med stora älsklingen. På lördag ska vi på restaurang å sedan på bio och se Taken 2, riktigt nice! Taken är grymt bra så förväntningarna är höga.

Kram


Turkiet

Nu är vi hemma från Turkiet, el vi kom hem i helgen, tiden går så fort.. Har kommit in i lunken lite, med plugget å tider å så men nu närmar sig tentan å tenta plugg.. Är så ruskigt nervös, första tentan så man vet inte vad man ska förvänta sig.. Turkiet var i alla fall hur gott som hälst med värme, bad och kärlek.. Vi kunde slappna av direkt å bara njuta av våra 4dagar, räckte gott faktiskt, men gillar inte alls kylan.. Kroppen mår inte bra, inte mer värk kanske än vanligt men det är mörkare å kallare, lite stelare och man fryser så.. Sover med raggsockar å om inte älsklingen är här så blir det dubbla täcken.. Vår nya familjemedlem ankommer om 5v med, Frasse å jag längtar så, vi hade det så mysigt när jag hälsade på igår, njöt av att han somnade gott i famnen, mysigt!! Fick även veta att djurvårdar programmet startat igen så har sökt in till den till våren, håller tummarna och hoppas, hade varit ruskigt roligt.. Pedagogik är väldigt intressant och nyttigt men att jobba med djur hade varit en dröm, håll tummarna för mig!

Kram


RSS 2.0