Byter blogg

Ja nu är det dags å gå vidare till en ny era där smärka inte har övertaget, följ gärna med mig till: pedagogikfia.blogg.se

Torsdag morron...

El hur man nu vill uttrycka sig.. Kan inte sova, så jobbigt är jätte trött men det kryper i benen kroppen å armarna speciellt värker å tankarna snurrar.. Vi fick ett lite tråkigt besked, det huset vi vill ha vill inte säljas än.. Dom har ändrat inriktning och bo kvar i 2-3 år.. Blev som ett svart hål under fötterna, så tråkigt verkligen å livet som sambo får vänta i ovisshet ett tag till.. Allt tar sin tid men är dålig på att hantera när det inte blir som man tänkt el hoppats.. Nu ska vi på visning på ett hus imån å sedan får vi hoppas att fler vill sälja längst Torslanda kusten nu i vår.. Vi får leva på hoppet lite till.. Nu är skolan igång igen och det är lite skönt faktiskt, lite å göra, lite måsten igen.. Är en hel del att ta sig igenom, speciellt på engelska så bara att hugga in, ingen rast å ingen ro.. Nu är det äntligen snart fredag och William kommer hem igen, SÅ underbart! Längtar så, veckorna utan honom är hemska.. Nu ska jag försöka sova igen, wish me luck! (El hur det nu stavas)

Kram


Lugna fisken

Ja, det är väldigt lugnt, så skönt för jag är så mossig i huvudet å dimmig över ögonen.. Idag har vi varit på kontoret å jobbat, el älsklingen har jobbat och jag har läst lite plugg och tagit det lugnt.. Vi har även skrivit ett brev å lagt bud på ett hus, ska bli roligt att se vad dom säger i slutet i veckan, är lite spännande allt.. Vi får hålla tummarna :) igår var vi på båtmässan och kollade runt och jag fick se båten vi ska skaffa även på insidan.. Blir roligt att åka med den nästa år för det blir nog inte fören då, detta året riktar vi in oss på hus.. Vi får åka ut på havet med fiskebåten även denna sommar, räcker gott.. Våren och sommaren får gärna komma, man blir bra sugen! Längtar såååå mycket, kom kom kom värmen!!

Kram


RSS 2.0